BTO Mediekuben - Opplev mediebransjens innovasjonsmiljø

BTO Mediekuben - Opplev mediebransjens innovasjonsmiljø

Mediekuben er navnet på Bergen Teknologioverføring sitt tilbud til oppstartsbedrifter innenfor medie- og teknologibransjen. Medieinkubatoren holder til i Media City Bergen.

Mandag 25.september under OPP åpner vi Mediekuben, landets eneste rendyrkede oppstartsmiljø for mediesektoren i Media City Bergen.

Byrådsleder Harald Schjelderup vil stå for den høytidelige åpningen, mens sjefen for danske Innovation Lab, Mads Thimmer vil gi oss innblikk i hva som kommer av ny medieteknologi og hvordan fremtidens media blir formet. Thimmer er sjef for Innovation Lab, og er en av de fremste ekspertene på strategiske utfordringer for etablerte bedrifter i mediesektoren.

Silicon Valley-baserte Juan Carlos Velten vil fortelle oss om digital merkevarebygging og hva som skal til for å bygge posisjon i en stadig mer diversifisert mediehverdag. Velten har bakgrunn fra Harvard Business School og er tidligere klassekamerat med Elon Musk.

Det blir servering av enkel lunsjmat under åpningsarrangementet som foregår i Mediekuben, 8.etasje, tårn 3 i Media City Bergen.
Arrangementet blir arrangert i samarbeid med Innovasjon Norge og NCE Media.

Du kan lese mer om mediekuben her: http://nyskapingsparken.no/media

BTO Mediekuben - Opplev mediebransjens innovasjonsmiljø
Dato: Mandag 25. September
Tidspunkt: 12:00 - 15:00
Sted: Media City Bergen - Mediekuben 8.etg.
Legg til i kalender

Dette arrangementet er fullt.


Arrangementsoversikt