Tema for innovasjonsuken OPP er OPPned. Vi intervjuer vestlendinger som gjør ting litt OPPned. Litt på en ny, spenstig måte. Her kan du lese hennes historie.
🎢 Hva har du gjort som er OPPned?
Jeg sluttet i en jobb jeg elsket for å gi alt for å få folk til å bli matreddere. Det hadde få tro på i 2017. Hvordan skulle jeg tjene penger på det? Men det har gått strålende fra dag en. Nå jobber jeg med flere fagfelt innenfor bærekraft, @spisoppmaten har vokst seg stor og det beste av alt - matsvinnet i Norge går ned!
🎢 Hva vil du endre i samfunnet?
Jeg vil endre folks forbruksvaner, spesielt når det gjelder mat. Ikke kjøp mer enn det du trenger og spis opp det du handler inn. Bra for klima og bankkonto. Følg @spisoppmaten - om ikke du allerede gjør det (er vel lov med litt egenreklame her??)
🎢 Hva vil du endre i hverdagen?
Ikke så mye faktisk. Men jeg vil gi meg selv enda mere tid til å gå høye og bratte fjell. Er så deilig å komme seg til topps - ihvertfall hvis du kan kjøre ned igjen på ski.
🎢 Hvem ser du OPP til?
Ingrid Spord i Mer Enn som bare gønner på og gjør kjipe grønnsaker om til digge bakverk - og min sønn Oskar på 16 som alltid ser lyst på livet.
🃏 Arrangementer
Etter en sommer med festivaler og mye moro i Bergen, slår HOT!HOT!HOT! og @spisoppmaten seg sammen og arrangerer «Den store restefesten» på USF Verftet søndag 8. september kl. 13-19. Info og påmelding