FASILITERER INNOVASJONSSAMTALER PÅ VESTLANDET

OPP er godt igang med arbeidet knyttet til årets arrangement! Om vi skal ønske oss noe, vil vi gjerne se enda flere nye aktører i kalenderen. Vi skal gjøre vårt beste for å løfte frem teknologi, produkter, tjenester og prosjekter. På denne måten skal OPP hjelpe til med å styrke miljøet for innovasjon, samarbeid og utvikling i regionen vår. 

 

 

OPP 2018

Innovasjonsfestivalen blir koordinert av Hans Fredrik Hag fra Bergen Teknologioverføring (BTO). Hag, sammen med et svært kompetent OPP-team. De arbeider for at uken blir full av inspirerende og gøye arrangementer – noe for alle og enhver. OPP vil at Bergen og vår region skal bli det beste stedet for innovasjon og forretningsutvikling. For å nå dette trenger vi deltakelse og dedikasjon fra alle bransjer og miljøer.

Hva

OPP er en årlig feiring av entreprenørskap, i tett samarbeid med lokale samarbeidspartnere. Vi vet at det er utrolig mange spennende  initiativ og løsninger i regionen vår, som ikke får den oppmerksomhtene som disse fortjener. Vi håper at OPP kan være en plattform for nettverksbygging, kompetansedeling og fremsnakking. 

Hvorfor

Entreprenørskapsmiljøet i regionen ser verdien av å samarbeide og samle ulike arrangementer til en og samme uke. Dette bidrar til økt synlighet og fokus på innovasjon. Derfor samarbeider vi også med Bergen Design Festival og Vill Vill Vest som også går av stabelen denne uken. Her får man i tillegg spennende arrangement med fokus på design og kulturliv.

Hvordan

Alle som ønsker å bidra på OPP, kan melde opp sine egne arrangement. Vi ønsker at regelmessige arrangement legges til denne uken, slik at vi kan løfte frem det dere er god på. Tema, sted og tidspunkt bestemmer hver arrangør selv. Om dere ønsker å samarbeide med noen andre om et arrangement, er det glimrende.

De som vil delta på arrangementene, melder seg på via den felles arrangementskalenderenOm dere ønsker å ha egen påmelding er det helt fint, da linker vi bare interesserte direkte til deres påmelding via vår kalender. Alle arrangører får tilgang til nødvendig kontaktinformasjon til sine påmeldte og kan kommunisere direkte.

Hvem

Vi ønsker at OPP skal være samlende for alle som synes entreprenørskap og innovasjon er spennende. Både private aktører, næringsliv, offentlige institusjoner, investormiljø, gründere og studenter skal bidra med ulike arrangement under uken. Arrangørene kommer ikke fra et spesielt fagfelt eller miljø. Vi ønsker å få til gode arrangement fra ulike bransjer og miljøer. OPP skal være en arena hvor man kan få muligheten til å bli kjent med det som skjer i regionen. OPP koordineres av Bergen Teknologioverføring (BTO). Prosjektleder er Hans Fredrik Hag og han kan nåes på hans.hag@bergento.no eller 975 11 620. 

Når

Innovasjonsuken OPP skjer i uke 38 – fra fredag 14. September til søndag 23. September 2018. Som arrangør velger du selv hvilke dag som passer dere best og når på dagen.

Frivillig 

Ønsker du å hjelpe til med noe under Innovasjonsuken OPP, er du mer enn velkommen til å ta kontakt. Vi trenger deg som kan være vert under arrangement, hjelpe oss med markedsføring og sosiale medier. Kontakt med hans.hag@bergento.no
 

Markedspakke

Last ned logo til OPP her. Logoen kan brukes i forbindelse med alle arrangement som blir registrert på denne nettsiden. 
Last ned de kule merkevarebildene her. Bildene som ligger her og som har logo på seg, kanbrukes i presentasjoner og i sosiale medier. 

#innovasjonsukenopp

 

#OPPlevMarineholmen

 

71

Arrangement

3000

Påmeldinger

31

Lokasjoner