Innovasjonsuken OPP - 17. – 21. September 2018

OPP 2017

En årlig feiring, for alle som jobber med innovasjon og entreprenørskap! 

Innovasjonsfestivalen ble koordinert av Hans Fredrik Hag fra Bergen Teknologioverføring (BTO). Hag, sammen med OPP-teamet, sørget for at uken var full av inspirerende og gøye arrangementer – noe for alle og enhver. 

Det er fint å se at så mange aktører er med, for å fylle en uke med pedagogiske, spennende og gøye arrangementer. Vi vil at Bergen og vår region skal bli det beste stedet for innovasjon. For at dette skal bli oppnåelig, trenger vi deltakelse og dedikasjon fra alle i feltet, forteller Hag ivrig. 

Hvis du føler at du gikk glipp av noe i år, eller deltok og likte det du så - ikke nøl med å bli med neste år.

 

OPP 2018 - Større, bedre, sterkere 

Vi har allerede startet planleggingen av neste års innovasjonsfestival. Planen er uke 38, 17.-21. September. 2018. Hold av datoene i kalenderen!

Hvis jeg skulle ønske meg noe, vil jeg se enda flere aktører I kalenderen neste år. Jeg vet at det er mange å velge av i byen vår - og vi vil gjøre vårt beste for å løfte OPP teknologien, produktene, tjenestene og prosjektene deres! På denne måten kan OPP hjelpe til med å ytterligere styrke miljøet for innovasjon, samarbeid og utvikling i vår region, forklarer Hag og fortsetter: 

Hva?

OPP er en årlig feiring av entreprenørskap, i tett samarbeid med lokale samarbeidspartnere. Vi vet at det er utrolig mange spennende  initiativ og løsninger i regionen vår, som ikke får den oppmerksomhtene som disse fortjener. Vi håper at OPP kan være en plattform for nettverksbygging, kompetansedeling og fremsnakking. 

Hvorfor?

Entreprenørskapsmiljøet i regionen ser verdien av å samarbeide og samle ulike arrangementer til en og samme uke. Dette bidrar til økt synlighet og fokus på innovasjon. Derfor samarbeider vi også med Bergen Design Festival og Vill Vill Vest som også går av stabelen denne uken. Her får man i tillegg spennende arrangement med fokus på design og kulturliv.

Hvordan?

Alle som ønsker å bidra på OPP, kan melde opp sine egne arrangement. Vi ønsker at regelmessige arrangement legges til denne uken, slik at vi kan løfte frem det dere er god på. Tema, sted og tidspunkt bestemmer hver arrangør selv. Om dere ønsker å samarbeide med noen andre om et arrangement, er det glimrende.
De som vil delta på arrangementene, melder seg på via den felles arrangementskalenderenwww.innovasjonsukenopp.no
Om dere ønsker å ha egen påmelding er det helt fint, da linker vi bare interesserte direkte til deres påmelding via vår kalender. Alle arrangører får tilgang til nødvendig kontaktinformasjon til sine påmeldte og kan kommunisere direkte.

Hvem?

Vi ønsker at OPP skal være samlende for alle som synes entreprenørskap og innovasjon er spennende. Både private aktører, næringsliv, offentlige institusjoner, investormiljø, gründere og studenter skal bidra med ulike arrangement under uken.
Arrangørene kommer ikke fra et spesielt fagfelt eller miljø. Vi ønsker å få til gode arrangement fra ulike bransjer og miljøer. OPP skal være en arena hvor man kan få muligheten til å bli kjent med det som skjer i regionen. 
OPP koordineres av Bergen Teknologioverføring (BTO). Prosjektleder er Hans Fredrik Hag og han kan nåes på hans.hag@bergento.no eller 975 11 620. 

Når?

Innovasjonsuken OPP skjer i uke 38 – fra mandag 17. September til fredag 21. September 2018. Som arrangør velger du selv hvilke dag som passer dere best og når på dagen.

Frivillig? 

Ønsker du å hjelpe til med noe under Innovasjonsuken OPP, er du mer enn velkommen til å ta kontakt. Vi trenger deg som kan være vert under arrangement, hjelpe oss med markedsføring og sosiale medier. Kontakt med hans.hag@bergento.no
 

Markedspakke

Last ned markedsmateriale til OPP her. Logoen kan brukes i forbindelse med alle arrangement som blir registrert på denne nettsiden, samt etter avtale med prosjektleder Hans Hag. Bildene som ligger her, kan dere fritt bruke i presentasjoner og i sosiale medier. 

#innovasjonsukenopp

 

#OPPlevMarineholmen

 

 

O

P

P