SAVE THE DATE 14.-23.SEPTEMBER

MELD INN DITT ARRANGEMENT

 


Det er veldig enkelt å være arrangør for et event under OPP. Som arrangør legger dere selv inn informasjon om og sørger for selve gjennomføringen av arrangementet. Vi sprer det gode ord om dere og deres arrangement. 

Erlend Waaler

DNB

DNB NXT – Et arrangement i regi av DNB etterfulgt av Entreprenørskapsfesten

DNB, ved Erlend Waaler, står for regien av et av Innovasjonsuken OPP sine hovedarrangement. DNB NXT skal avholdes i DNB sine lokaler i Solheimsviken, og avsluttes med den årlige Entreprenørskapsfesten. Denne dagen vil du få muligheten til å høre internasjonale foredragsholdere og lære mer om fremtidens fintech bransje. Her er det mange muligheter og utfordringer for selv Norges største bank. På kvelden er det den årlige Entreprenørskapsfesten, hvor det blir nettverksbygging i godt lag. 

Stine Fantoft Berg

Bergen Design Festival 

Bergen Design Festival – Innovasjon + Design = Sant! 

Bergen Design Festival er en festival som setter fokus på design, brukerdrevet design og kobling opp mot innovasjonsarbeid! 10 days of design beyond inspiratio! Fra 14. – 23. september gjennomføres Bergen Design Festival for niende gang! Vi er i full gang med å planlegge årets designfestival med daglige designfrokoster, workshops og andre festligheter. For andre året retter vi fokus mot design som driver for innovasjon sammen med Innovasjonsuken OPP, og håper at vi på denne måten kan koble aktører fra ulike bransjer enda tettere sammen. Innovasjon + Design = Sant! 

Owe Hagesæther

GCE Subsea

Havklyngene samarbeider på OPPlev Marineholmen – Innovasjon i Havrommet

GCE Subsea jobber tett med de andre havklyngene og innovasjons- og entreprenørskapsmiljøet på BTO/Nyskapningsparken på Marineholmen. Vi ser at subseateknologi kan være en 'enabling technology' for å sikre fremtidig bærekraftig utvikling av ressursene i havet, sier Owe Hagesæther.

Anders Waage Nilsen
Synnøve Sagafos

MYLDRING

MYLDRING – Årets Stormkast, NuWave og Sysla Live: Ocean 2018

I år har vi bestemt oss for å samkjøre Sysla Live: Ocean 2018 og Stormkast 18.-19. september, under Innovasjonsuken OPP. Innovasjonsmønstringen, NuWave, avholdes parallelt med konferansene i Grieghallen. Myldring ønsker å skape en møteplass med raus stemning hvor nettverksbygging står i fokus. På NuWave får oppstartsbedrifter møte potensielle samarbeidspartnere, kunder, ledere, beslutningstakere og mentorer på tvers av bransjer. Vi inviterer også studenter, organisasjoner og Bergens befolkning til å delta på arrangementet. Stormkastkonferansen har i fire år bygget seg opp til å bli en viktig konferanse om for digitalisering og nye forretningsmodeller, og har siden starten fokusert på fremtiden. På årets Stormkast konferanse spisser vi den industrielle profilen.På Sysla Live: Ocean 2018 ser du toppsjefer på scenen sammen med en journalist. Uten manus, uten Powerpoint og uten PR-folk å gjemme seg bak.