VR/AR TekPRAT

VR/AR TekPRAT

VR og AR er blant de 10 topp trendene for 2017 i følge de største trendanalytikerne. Teknologien, som vi har sett i bruk i flere år, ser ut til å ha møtt et nytt modningsnivå. Stadig oftere ser vi VR/AR- applikasjoner innenfor kommersiell og offentlig sektor. I dette seminaret ønsker vi å vise bredden i anvendelsesområder og presentere et utvalg fra mindre forskningsprosjekter til større VR/AR- løsninger fra kommersielle aktører.

Helse Bergen arrangerte TekPRAT første gang juni 2017. Tema var Chatbot og vår medarrangør BTO avsluttet dagen med en tverrfaglig paneldebatt.

Tilbakemeldingene var positiv og vi setter derfor opp en ny Tekprat denne gang med VR og AR som tema. Sammen med våre medarrangører Helse Vest IKT og Bergen Teknologioverføring inviterer vi alle interessenter til en hyggelig uformell Tekprat! Formålet med TekPRAT er å bygge kompetanse gjennom å utveksle kunnskap og erfaringer samt diskutere aktuelle bruksområder. Her får vi innlegg fra blant annet Making Views, EON Reality, forskningsprosjekter fra UIB/HVL/Helse Bergen, og NCE Media Bergen. Innleggene har en varighet på 15-20 minutter.

I tillegg vil det settes opp demonstrasjoner og rikelig tid for mingling!
Arrangementet avsluttes med paneldebatt.


VR/AR TekPRAT
Dato: Mandag 2. Oktober
Tidspunkt: 12:00 - 15:00
Sted: Jonas Lies vei 69, 5021 Bergen, Norge
Legg til i kalender

Gratis

Meld meg på


Arrangementsoversikt