NuWave 2018

NuWave 2018

Parallelt med konferansene Stormkast og Sysla Live: Ocean 2018 arrangerer vi innovasjonsmønstringen NuWave i Grieghallen den 18.-19. september. Et nedenfra-og-opp-arrangement, med stands, pitcher, møter, prisutdeling og miniforedrag. Målet vårt er å fylle to dager med interessant innhold og skape en møteplass der gründere, investorer, ledere og studenter snubler over hverandre. Det blir god kaffe, sofagrupper, mulighet for å jobbe og jovial stemning.

Bergensbølgen 

Mellom pausene på Sysla Live: Ocean 2018 foregår Bergensbølgen i Klokkeklang! Ni spennende startups pitcher til et ekspertpanel bestående av aktører fra havklyngene, Prosjektet gjennomføres i samarbeid med NCE Maritim CleanTech, NCE Seafood Innovation, GCE Subsea og Connect Vest

First Tuesday + Dealflow pitche-konkurranse

First Tuesday og Dealflow er på jakt etter de beste gründerne på Vestlandet. De får pitche idéene sine foran et investorpanel og NuWaves publikum i Grieghallen. De tre beste går videre til semifinalen i DNB NXT to dager senere. Vinneren her får pitche på 100 pitches under Oslo Innovation Week.

Det blir foredrag og workshops. Se NuWaves nettside for fullstendig program


NuWave 2018
Dato: Tirsdag 18 September
Tidspunkt: 08:00 - 17:00
Sted: Grieghallen, Peer Gynt

Legg til i kalender Del på facebook

Pris Studentbillett: 100,- Ordinær billett: 450,-. Oppstartsbedrift stand: 1800,-,-

Meld meg på


Arrangementsoversikt