Disruptiv innovasjon: Innovasjonskultur eller innovasjonsmetodikk?

Disruptiv innovasjon: Innovasjonskultur eller innovasjonsmetodikk?

Hva er sammenhengen mellom innovasjons metodikk og kultur? Hva bør man satse på? Noen organisasjoner klarer kontinuerlig forbedring av eksisterende drift og samtidig skape morgendagens løsninger. Finnes det teorier med forklaringskraft som forklarer hvorfor noen lykkes med dette? Dette og mer får du svar på når Lars Petter Aase og Merethe Mæland entrer scenen på Litteraturhuset.

Om foredragsholderne: Lars Petter Aase har over 20 års erfaring fra media og reklamebransjen som rådgiver for nytenkende bedrifter. Han er design thinker og fasiliterer en rekke innovasjonsprosjekter.Som designer er han opptatt av hvordan dyp forståelse av mennesker kan skape banebrytende innovasjoner, og hvordan rask og billig prototyping kan føre til rask implementering av nye innovasjoner. Og som foreleser og foredragsholder er hans lidenskap å gi folk verktøy til selv å gå ut å gjøre sine egne erfaringer.

Merethe Mæland har over 10 års erfaring med endrings- og forbedringsprosjekter fra konsulentbransjen, og er nylig ansatt som leder for system og utvikling i Hordaland fylkeskommune. Merethe er en erfaren fasilitator og kursholder innen metodikk for forbedring og innovasjon, og har erfaring fra flere prosess- og designdrevne prosjekter for digitalisering i både offentlig og privat sektor. Som pedagog, statsviter og master i management er hun opptatt av menneskers atferd, relasjoner og hvordan man kan få mennesker i organisasjoner til å sammen skape store og små endringer. Gjennom erfaring har hun sett hvor avgjørende det er å jobbe metodisk og systematisk med endringer for å lykkes, og at forståelse for organisasjoners kultur og menneskelig atferd øker sannsynligheten for å skape gode resultater.

 Disruptiv innovasjon: Innovasjonskultur eller innovasjonsmetodikk?
Dato: Onsdag 27. September
Tidspunkt: 11:45 - 12:30
Sted: Litteraturhuset
Legg til i kalender

Påmelding

Arrangementsoversikt